Als dakdekker kan ik u natuurlijk helpen bij een lekkage aan uw dak of goot. Ook voer ik reparaties, renovaties en onderhoud aan daken uit. Maar wist u dat ik ook een ervaren leidekker ben? Hieronder een volledig overzicht van mijn diensten.

Dakdekkerswerkzaamheden

 • Daklekkage oplossen
  Heeft u last van een lekkend dak? Een lekkage aan uw dak en goot spoor ik snel op en repareer ik deskundig. Zowel bij platte als bij hellende daken.
 • Dak onderhoud (achterstallig onderhoud, periodiek onderhoud, reinigen/schoonmaken)
  Is er sprake van achterstalling onderhoud aan uw dak? Of gaat deze al een tijdje mee? Ik verzorg graag het onderhoud van uw dak. Naast onderhoud en noodzakelijke reparaties reinig ik uw dak en goten.
 • Dakinspectie
  Bent u benieuwd naar de staat van uw dak? Ik kan een deskundige en goed gedocumenteerde inspectie uitvoeren. Handig bij de aan- of verkoop van een huis. Soms ook noodzakelijk voor uw opstal verzekering.
 • Bitumen en kunststof dakbedekking
  Heeft u schade aan uw dak onder invloed van weersomstandigheden of is het dak verouderd en aan vervanging toe? Ik kan uw dak in overleg met u deskundig repareren en renoveren of indien noodzakelijk geheel vervangen.
 • Dakgoten & regenpijpen repareren reinigen en vernieuwen
  Ook uw dakgoten, afvoeren en regenpijpen hebben onderhoud nodig. Ik kan deze lastig te bereiken plaatsen voor u reinigen, repareren en waar nodig vervangen. Ik ben bekwaam in het plaatsen van zinken goten en afvoeren.
 • Leien daken
  Voor een leien dak draai ik mijn hand niet om. Wilt u ook een prachtig leien dak? Of zoekt u iemand die deze voor u kan repareren en onderhouden, dan bent u bij mij aan het juiste adres.
 • Pannendaken
  Lekt uw pannendak of heeft deze onderhoud nodig? Ik help u hier graag bij. Van enkele dakpannen vervangen tot aan het geheel renoveren van een pannendak.
 • Dakramen
  Ook voor het plaatsen van een lichtkoepel of dakraam kunt u bij mij terecht. Een lichtkoepel is een mooie manier om meer licht in uw woning binnen te laten komen.

Speciale diensten en acties

 • Dak-APK
  De Dak-APK is een periodiek onderhoud van uw dak. Net als uw auto heeft uw dak ook regelmatig aandacht en inspectie nodig. U kunt deze periodiek of eenmalig afnemen. Bij de Dak-APK inspecteer, onderhoud, reinig en repareer ik uw dak waar nodig voor een vast laag bedrag.