Niets is zo vervelend als een lekkend dak. Ik bied een snelle oplossing en heb de deskundigheid in huis om de oorzaak snel te achterhalen en het probleem vakkundig te verhelpen. Zowel bij platte als bij hellende daken, aan- en uitbouw of dakkapel.

Wat te doen bij lekkage?

Het is van belang snel hulp in te schakelen. In een vroeg stadium kan een lekkage vaak nog relatief goedkoop en eenvoudig verholpen worden, wacht dus niet te lang met het inschakelen van hulp. Een langdurige lekkage kan zorgen voor schade aan de draagconstructie van het dak en schimmels en vocht in uw woning.

Het opvangen van vocht bij een lekkage is prima, bijvoorbeeld met de traditionele pan of emmer om plassen en water op de vloer te voorkomen. Dek het lek echter liever niet af. Het water zal dan een andere uitweg gaan zoeken waardoor de schade kan verergeren.

Hoe ga ik te werk?

Na uw melding kom ik bij u langs om de oorzaak van de lekkage te op te sporen. Indien mogelijk breng ik direct een noodvoorziening aan om de lekkage te stoppen. Soms is een dergelijke kleine reparatie al voldoende.

Vanzelfsprekend gebeurt niets zonder overleg. Als er verdere reparatie nodig is overleg ik dit altijd met u en is dit volledig vrijblijvend. Mijn bevindingen bespreek ik mondeling en indien gewenst maak ik voor u een rapport op met mijn bevindingen en aanbevolen vervolgstappen.

Lekkage aan uw dak?

Neem dan direct contact met mij op via 06 2427 6036 of gebruik het contactformulier op deze pagina.
Lekkages zijn vervelend, en verdienen snelle aandacht. U kunt mij hiervoor dan ook dagelijks (ook op zondag) bereiken tussen 07:00 en 20:00 uur. Buiten deze tijden gebruikt u het contactformulier.

Ik ben snel ter plaatse in Zoetermeer en omgeving, zie mijn werkgebied voor een volledig overzicht.

Contact opnemen

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw Telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht

Lekkage voorkomen

Voorkomen is natuurlijk ook hier beter dan genezen. Maak regelmatig de goten en afvoeren schoon en doe dan direct een optische inspectie van uw dak op schade of gebreken. Twijfelt u aan de staat van uw dak? Maak dan gebruik van onze DAK-APK actie. De DAK-APK is een deskundige inspectie en reiniging van uw dak en goten, kleine reparaties en onderhoud zijn hierbij inbegrepen en worden direct uitgevoerd. Kijk voor meer informatie op de actiepagina.