Veel natuurlijk daglicht zorgt voor een prettig huis om in te leven, ook in de donkere dagen. Wilt u ook meer daglicht in huis?  Overweeg dan eens de plaatsing van een lichtkoepel of dakraam.

Met name bij een aanbouw of veranda ontbreekt het door de uitbouw van de woning vaak aan voldoende daglicht. Een lichtkoepel in het platte dak van de uitbouw kan dan uitkomst bieden.

Met de huidige stand van techniek geven deze niet alleen extra daglicht maar bieden ze ook verkoeling bij warmte en extra isolatie tegen kou en geluid. U hoeft dus niets meer in te leveren op het gebied van comfort. Ook zijn de lichtkoepels val- en inbraakbestendig.

Op de meeste platte daken is de plaatsing van een lichtkoepel heel goed mogelijk, en vaak kan deze ook zo geplaatst worden dat deze van buitenaf niet zichtbaar is zodat het aanzicht van de woning behouden blijft.

Voor een schuin dak zijn er diverse soort dakramen en vensters verkrijgbaar.

Advies en plaatsing

Ik help u graag bij de plaatsing van een lichtkoepel of dakraam. Van advies over het materiaal de bouwkundige aspecten en inkoop tot aan de montage en afwerking. Neem contact op voor meer informatie en een vrijblijvend advies.

Natuurlijk kunt u bij mij ook terecht bij lekkage of voor vervanging of reparatie aan uw bestaande lichtkoepel of dakraam.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw Telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht