Ik ben Kobus Laban. Na jaren werkzaam geweest te zijn als dakdekker in loondienst ben ik in 2015 mijn eigen dakdekkersbedrijf begonnen. Ik ben nu 15 jaar werkzaam als dakdekker en ben voor mezelf begonnen omdat ik zag dat particulieren niet altijd de tijd en aandacht kregen die nodig was en omdat ik denk dat dat beter kan.

Ik sta voor vakmanschap, kwaliteit en transparantie. Tijdens het dagelijkse werk op het dak probeer ik dit zoveel mogelijk uit te dragen en ik merk dat klanten dit waarderen.

Kwaliteit

Met Laban Dakwerk bied ik hoogwaardig kwalitatief vakwerk voor een scherpe prijs-kwaliteit verhouding.

Service en transparantie

Werkzaamheden kunnen doorgaans op korte termijn worden ingepland en uitgevoerd. Ik bespreek graag met u uw wensen. Bij de meeste werkzaamheden kunnen verschillende materialen worden gebruikt met uiteenlopende prijzen en uiterlijk. Ik denk graag met u mee en geef vrijblijvend en oprecht advies. Ik ga daarbij servicegericht te werk. U kunt hier de ervaringen van andere klanten met mij vinden.

Garantie

Ik geef tien jaar garantie op werkzaamheden die geheel door Laban Dakwerk zijn verricht.

Werkgebied

Laban Dakwerk is werkzaam in Zoetermeer, Haaglanden, Rijnmond, het Groene Hart & Delfland. Een volledig overzicht met kaart kunt u hier vinden.