Sinds begin 2016 werk ik samen met een onafhankelijk partner voor klantervaringen. Mijn klanten kunnen hier een beoordeling achterlaten. Voor mij een goede gelegenheid voor feedback. Voor u een betrouwbare referentie. In de balk hiernaast ziet u de laatste beoordelingen.

Eerdere dakdekkers projecten

Hieronder treft u een beknopt overzicht van eerdere projecten die ik uitgevoerd heb aan.

Dakrenovatie aanbouw

Deze aanbouw is compleet gerenoveerd. De oude dakbedekking is verwijderd. Op het bestaande dakbeschot is een nieuwe onderlaag en een bitumineuze dakbedekking aangebracht. De randen zijn afgewerkt met daktrim. Regenwater kan wegstromen door de nieuwe centrale loden afvoer.

Dakbedekking in zijn geheel weggehaald.

Dakbedekking in zijn geheel weggehaald.

Nieuwe deklaag aangebracht

Nieuwe deklaag aangebracht

Nieuwe bitumen toplaag

Nieuwe bitumen toplaag

Hemelwaterafvoeren

De uitstraling van dit huis is totaal veranderd doordat de oude PVC-hemelwaterafvoeren (regenpijpen) zijn vervangen door zinken vierkante afvoeren. De afvoeren zijn bevestigd aan de gevel met beugels en bijpassende wrongen. Het geheel is afgemaakt met een vierkante vergaarbak die in de gevel is vastgezet met loden ankernagels. De afvoer is op maat gemaakt, zodat deze exact aansluit bij het boeideel.
Hemelwaterafvoer1 Hemelwaterafvoer2

 

Vervangen dakbedekking garagedak

Bij dit platte garagedak is de bitumineuze dakbedekking vervangen. Ook de rand is opnieuw afgewerkt met zinken deklijsten.

Onderbedekking van garagedak

Onderbedekking van garagedak

Met nieuwe bitumen daklaag

Met nieuwe bitumen daklaag