Loopt het water bij u ook over de goot? Of blijft het water bij u op het dak staan? Een bekend probleem, met vaak als oorzaak de afvoer van uw dak,
Ik zie regelmatig dat lekkages en wateroverlast de dakgoot, regenpijp of afvoer als oorzaak hebben.

 Tip: Heeft u stormschade aan uw dakgoot of afvoer? Vaak dekt uw opstalverzekering dit. Informeer hiervoor bij uw verzekeraar.

Reinigen dakgoten en afvoer

Om dit te voorkomen is het verstandig uw dakgoten en regenpijpen regelmatig na te kijken en te reinigen. Een verstopping kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat de afvoer niet goed meer werkt. Let hier vooral op in de herfst als er veel bladafval wat uw goten kan verstoppen op uw dak terecht komt. Het reinigen en controleren van de afvoer kunt u prima zelf doen. Wilt u dit echter liever door een deskundige laten doen of is de afvoer bij u slecht bereikbaar? Dan doe ik dit natuurlijk graag voor u.

Voor het reinigen en ontstoppen van uw goten en afvoer heb ik specialistisch gereedschap, het afval voer ik bovendien netjes voor u af. Ik inspecteer bovendien de afvoer direct op gebreken.

Vervangen, repareren & vernieuwen hemelwaterafvoer

Is er een defect aan uw dakgoot of regenpijp? Soms kan dit gerepareerd worden, door bijvoorbeeld een klein deel te vervangen of het lekkende deel te repareren met EPDM of een ander reparatiemateriaal. Soms is vervanging van al dan niet de gehele goot noodzakelijk.

Ik kan zowel kunststof als zinken dakgoten en afvoeren plaatsen en repareren. Ik geef u graag vrijblijvend een deskundig advies. Gebruik daarvoor het formulier hieronder.

Advies voor uw dakgoot aanvragen:

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw Telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht