Als dakdekker krijg ik regelmatig vragen van klanten en kennissen, maar ook via deze website en Facebook. Ik wil deze vragen en de antwoorden daarop graag met jullie delen. Hiervoor heb ik de rubriek “de dakvraagbaak” in het leven geroepen op mijn blog. Later vandaag het eerste bericht in deze nieuwe rubriek.

Vragen? Stel ze gerust!

Al uw vragen over uw dak, dakdekken en aanverwante zaken kunt u me stellen. U kunt een vraag stellen via een reactie op dit blogbericht, maar u mag ook het contactformulier op deze website gebruiken. Ook kunt u me benaderen via mijn Facebook pagina.

Omdat ik al een aantal vragen gehad heb zal ik de komende tijd in ieder geval het volgende behandelen:

  • Typen dakgoten.
  • Onderhouds-  en schoonmaaktips.
  • Verschillende soorten lekkage, en de oorzaak er van herkennen.
  • Uitleg over materialen en veelgebruikte afkortingen zoals EPDM en bitumen.

Ik ben heel erg benieuwd naar jullie vragen, ik hoor ze graag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *