2016 een nieuw jaar is begonnen, en 2015 is ten einde. Tijd voor een terugblik:

2015 was voor mij een spannend en leuk jaar. Na ruim 15 jaar in loondienst en ervaring als dakdekker heb ik dan eindelijk de stap gewaagd naar het zelfstandig ondernemerschap. Een grote stap met veel nieuwe, spannende en ook leerzame momenten.

Van het maken van een ondernemingsplan, het bedenken van een bedrijfsnaam tot het uitzoeken van een bus. Het ging niet altijd even makkelijk, en sommige dingen waren nieuw maar uiteindelijk is het me allemaal gelukt.
Vanaf oktober ben ik echt van start gegaan en rij ik toch wel een beetje trots rond in de omgeving van Zoetermeer in de bus die je hier ziet.

Een heleboel was nieuw, maar veel is ook hetzelfde. Lekkages blijven gebeuren en ik kom dezelfde soorten daken tegen als hier voor (laten we eerlijk zijn, een dak is een dak). Maar nu kan ik het op mijn eigen manier aanpakken en dat voelt goed. Sinds oktober heb ik ruim 40 klanten mogen bezoeken, en ik merk dat ze mijn aanpak op prijs stellen. Dit geeft heel veel energie om ook in 2016 op de in 2015 ingeslagen weg door te gaan.

Vanaf deze plaats wil ik u graag een heel voorspoedig, gezond en succesvol 2016 toewensen!

P.s. Speelt u ook wel eens met de gedachte om ondernemer te worden? Het is iets wat ik iedereen aan kan raden, ga er voor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *